Медведєв запропонував відправляти "шкідників" з окупованих територій України на "перевиховання в трудові табори Сибіру"

"Шкідників" росії, які "причаїлися" на окупованих територіях України, треба викривати і відправляти на "перевиховання в трудові табори Сибіру". Про це в інтерв'ю російським ЗМІ заявив заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв.

"Якщо це люди, які шкодять Росії, їх треба викривати і карати, відправляти в Сибір. Ось так. На перевиховання у виправно-трудові табори", - заявив Медведєв, відповідаючи на запитання, що робити зі "ждунами", які, отримавши російські паспорти, продовжують чекати на українські танки.

Медведєв чомусь вважає, що тих, хто дійсно чекає приходу українських танків, "там не так багато".

"Там просто є люди, які сидять і думають: "Хто буде сильнішим, тим ми і будемо служити. Такі люди там, безумовно, є. Але тим не менше ми повинні працювати з усіма. Що ж, треба переконати цих людей у тому, що ми повернулися назавжди", - зарозуміло заявив Медведєв. 

Як повідомлялося, російські джерела підтвердили загибель 68 військових РФ унаслідок удару ЗСУ по полігону під Волновахою.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті