На окупованій території росіяни вперше проведуть призов на строкову службу - Федоров

На тимчасово окупованих Росією теритоиіях вперше відбувається призов на строкову службу до лав армії РФ. Про це пише очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров 29 квітня.

"Підготовка до примусової мобілізації почалася півроку тому. У Мелітополі, Бердянську, Енергодарі були створені фейкові військкомати. У селах – призовні пункти. Виявляли мобілізаційний ресурс", - пише він.

Федоров нагадав, що ще у 2022 році колаборант Балицький для росЗМІ заявляв, що як мінімум 5 років людей з ТОТ не призиватимуть до армії. Але одразу після виборів терориста Путіна, вийшов указ про призов 150 тисяч молодих людей з усієї рф, у тому числі і з ТОТ. 

Призов на строкову службу стосується чоловіків 18-30 років. 

"Єдиний спосіб уникнути мобілізації - виїзд з окупованої території. В разі, якщо це не вдалося - за першої ж нагоди треба здатися українським спецслужбам", - додав очільник області.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті