ЗСУ вдарили з HIMARS по переповненому рашистами готелю в Хрустальному - Цапліенко

Збройні сили України 24 липня 2022 року знищили командний пункт росіян, близько 100 окупантів убито або поранено. Про це повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко у Телеграм.

Як повідомляє Цаплієнко, у тимчасово окупованому місті Кришталевий українські військові за допомогою HIMARS знищили базу окупантів.

"Цієї ночі за допомогою HIMARS було знищено командний пункт одного великого військового підрозділу окупантів. Він був розміщений в готелі міста Красний Луч (Хрустальний - ОстроВ.). За даними розвідки, близько 100 орків було вбито або поранено", - пише він.

Пізніше інформацію Цаплієнка, включно з попередньою кількістю знищених окупантів, підтвердив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Як раніше повідомлялося, США виділили новий пакет військової допомоги Україні, що включає HIMARS та безпілотники.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті