Віце-прем’єр Верещук не вірить, що війна закінчиться "до наступної весни". Дала п'ять порад

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук не вірить, що війна з росією закінчиться "до наступної весни". Про це вона написала у своєму Телеграм-каналі.

"Скільки ще триватиме війна? Маємо бути чесними. У цій війні шлях до перемоги буде довгим та важким. «2-3 тижні», «до кінця року», «наступної весни» - все це неправда. Маємо налаштуватись на тривалу боротьбу. Громадяни та влада - всі мають налаштуватися до тривалої і важкої війни. І тільки тоді ми переможемо", - вважає віце-прем’єр-міністр. 

Вона дала 5 порад, що робити кожному на своєму місці.

"Що робити? Кожен на своєму місці:

1. Налаштовуємось на марафон, а не на спринт, на бій з дванадцяти раундів, а не з трьох. 

2. Беремося тільки за реалістичні речі, не витрачаємо ресурси та час на те, що «не злітає». 

3. Тримаємо фокус на головних речах, ігноруємо решту. Маємо звикнути жорстко тримати пріоритети та не розпорошуватись. 

4. Корупція - держзрада. Якщо не жорстко, то не спрацює. 

5. Політиканство та горлопанство - мораторій. Чвари - після війни", - зазначила Верещук. 

"Не думаємо про потім. Робимо максимум тут і зараз. Спокійно. День за днем. І підтримуємо один одного. Це теж важливо. Саме тому ми встояли минулого року. Саме тому ми, зрештою, переможемо", - запевнила віце-прем’єр-міністр.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті