Від нас 7 автобусів поїхало - дружина скаржиться окупанту на масштаби мобілізації в РФ (перехоплення ГУР)

Масштаби мобілізації в РФ будуть тільки збільшуватися через великі втрати армії в Україні. Про це заявила дружина одного з окупантів у перехопленій розмові, яку 26 червня опублікувало Головне управління розвідки Міноборони.

"У нас же мобілізацію до 31 грудня продовжили... Спочатку до червня продовжували, а зараз до 31 грудня. Я кажу, а чого так продовжили? А вона каже: "Свєта, у травні буде велика мобілізація. Нам із військкомату дзвонили, попереджали". Усіх братимуть! Усіх! Ось зараз добровольців беруть і тих, кому повістки роздали. Від нас уже сім автобусів поїхало", - розповідає вона.

Ба більше, за словами дружини окупанта, мобілізованих і добровольців відразу "відвозять у СВО" через великі втрати на фронті - "70% наших поклали".

При цьому її чоловік-окупант підтвердив, що армія країни-агресора дійсно зазнає величезних втрат у боях проти українських воїнів.

"Ось у нас полк... залишилося чоловік 120 від сили. Усіх нах*й скосило!" - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові скаржаться на путіна через зниження виплат на війні.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті