Ветерани війни, які у боях під Бахмутом отримали інвалідність, піднялись на найвищу вершину Львівщини

Ветерани війни, які у боях під Бахмутом отримали інвалідність, а зараз проходять реабілітацію у медичних закладах Львівщини, піднялися на найвищу гору області. Про це повідомив очіник ЛОВА Максим Козицький 3 вересня. 

"Напередодні на найвищу вершину Львівщини – гору Пікуй – піднялись ветерани війни. Серед них був Сергій Іванов, який втратив руку у боях під Бахмутом. Отримує фахову допомогу в одному із реабілітаційних центрів Львівщини. Інший військовослужбовець Євген Бережний піднявся на гору на кріслі «джульєтка». Він втратив ногу, обороняючи Бахмут. Проходить лікування у Трускавці", - розповів Козицький.

Він додав, що разом із захисниками сходили на гору 30 осіб – працівників Львівської ОВА та усіх охочих.

"Зійшли на Пікуй за 2,5 години. Супроводжували мандрівників Гірська оперативно-рятувальна служба та Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. Партнерами сходження були ГО «Veterans GO», Superhumans Center, Боринська ТГ, Самбірська РВА. Невдовзі відбудуться ще два сходження із нашими ветеранами. Деталі – згодом", - повідовим голова області.

Як повідомлялося, патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» відбувся у суботу в Ужгороді.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті