У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" росіяни втратили 310 осіб у живій силі за добу - Тарнавський

В операційній зоні оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Таврія" (Авдіївський, Новопавлівський і Оріхівський напрямки) росіяни втратили понад 310 осіб протягом минулої доби. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Телеграм 10 березня.

"За добу загальні втрати ворога склали: в живій силі - 310 осіб (убитими й пораненими), в озброєнні та військовій техніці - 65 одиниць, не враховуючи БПЛА. Зокрема, це 12 танків, 17 бойових бронемашин, 5 артилерійських систем, РСЗВ, 28 автомобілів, одна одиниця спецтехніки тощо", - написав Тарнавський.

Уточнюється, що нейтралізовано або збито 312 БПЛА різних типів. Крім того, Сили оборони України знищили 4 склади боєприпасів та бліндаж загарбників. Серед знищеної та пошкодженої ворожої техніки - самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1", САУ "Гіацинт", РСЗВ БМ-21 "Град" й 2 комплекси відеоспостереження "Муром-М".

Загалом на зазначених напрямках за минулу добу відбулися 54 бойові зіткнення. Ворог завдав 27 авіаударів, 153 удари дронами-камікадзе, 1252 обстріли по позиціях українських військ.

Раніше повідомлялось, що на Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 16 атак ворога.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті