У Севастополі підірвався протимінний корабель - ЗМІ

У Севастополі 26 жовтня підірвався протимінний корабель "Владимир Козицкий". Про це повідомляє Telegram-канал "Крымский ветер".

За словами свідків, корабель раптово підірвався на зовнішньому рейді Севастопольської бухти, де повільно "нарізав кола" останні кілька днів. Повідомляють, що із машинного відділення повалив дим.

"До корабля, що "закурив", підігнали буксир і відтягли його в бік Стрілецької бухти", - зазначають ЗМІ.

Завдання цього нового розвідувального гідрографічного протимінного корабля проекту 23040Г "Володимир Козицький" – пошук морських мін на дні.

За інформацією видання, вибух міг статись 26 жовтня, коли мешканці центру Севастополя почули "глухий вибух із вібрацією".

Як повідомлялося раніше, президент України Володимир Зеленський назвав історичним досягненням те, що російський Чорноморський флот більше не здатний до опору в західній частині Чорного моря і "поступово тікає з Криму".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті