У Харкові внаслідок нічної атаки дронів Shahed пошкоджено готель і термінал аеропорту

У Харкові внаслідок нічної атаки дронів Shahed пошкоджено готель і термінал аеропорту. Про це 11 березня повідомив у Фейсбуці заступник начальника ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«Атака «Шахедів» на Харків – три влучання на території міста. Після першої години ночі росіяни атакували безпілотниками Слобідський район. Влучили біля будівлі готелю – вона спалахнула. Ще два «прильоти» біля термінала аеропорту – там вибиті шибки та пошкоджені двері», – йдеться у дописі.

Пошкоджено також два автомобілі та вікна у двох квартирах у будинку неподалік, зазначив Болвінов.

Як повідомлялося, уночі 11 березня росіяни атакували Харків безпілотниками. За інформацією міського голови Ігоря Терехова, частково пошкоджено обʼєкт інфраструктури та житлові будинки поруч із ним. Без потерпілих.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті