У Донецькій області діє 181 "Пункт незламності"

У Донецькій області наразі обліковується 181 «Пункт незламності», з настанням осінньо-зимового періоду вони будуть переведені в цілодобовий режим. Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація з посиланням на начальника ОВА Павла Кириленка, - пише Укрінформ.

«На території області (за винятком тимчасово окупованих територій) обліковується 181 «Пункт незламності». Станом на сьогодні, працюють в штатному режимі 36 «Пунктів незламності», та 145 «Пунктів незламності» переведено в сплячий режим із збереженням можливості поновлення їх роботи в найкоротші терміни»,- йдеться у повідомленні.

Зазначено, що з настанням осінньо-зимового періоду «Пункти незламності» будуть переведені в цілодобовий режим, місця розташування яких розповсюджуються по кожній громаді окремо.

В ОВА підкреслили, що інформація не розповсюджується в цілому за область з міркувань безпеки, зокрема проведення бойових дій на території області.

Всього з початку роботи в Донецькій області «Пунктів незламності» до них звернулись за допомогою – 310 523 особи (за даними на 27.07.2023 включно).

В обладміністрації нагадали, що в «Пункті незламності» люди можуть зарядити свої пристрої, скористатись мережею інтернет (за наявності), випити гарячі напої (чай, кава) перебуваючи в мінімально комфортних умовах завдяки наявності альтернативного джерела опалення (твердопаливні котли, буржуйки). Будь-яка особа може прийти до початку комендантської години та перебувати в пункті до ранку.

Зазначається, що всі 181 «Пункти незламності» мають генератори, металеві печі-«буржуйки» і «булер’яни», та 57 пристроїв Starlink для забезпечення інтернету.

Як повідомлялося, на Донеччині відновлено понад 900 об’єктів Об’єднаної енергосистеми України.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті