США завтра оголосять новий пакет військової допомоги Україні - з Bradley і 25 бронетранспортерами Stryker - ЗМІ

Сполучені Штати Америки завтра, 27 червня, оголосять про передачу Україні озброєння в рамках нового пакету військової допомоги на 500 млн доларів. До нього увійде бронетехніка. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Як пишуть журналісти, цей пакет має показати, що рішучість США допомагати Україні не ослабла після спроби бунту в росії.

Нашій країні, за інформацією джерела Reuters, хочуть надати наземну техніку, зокрема 30 бойових машин піхоти Bradley та 25 бронетранспортерів Stryker.

Також джерело видання додало, що в рамках нового пакету Україна отримає боєприпаси для HIMARS, протитанкову зброю, у тому числі Javelin, та боєприпаси для зенітних систем Patriot та Stinger.

Як повідомлялося, Данія почала навчання українських пілотів на F-16. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті