Шойгу похвалив Кадирова за внесок Чечні в "СВО"

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу похвалив главу Чечні Рамзана Кадирова за "істотний внесок" у так звану "спеціальну військову операцію" росії в Україні. Про це він сказав на селекторній нараді 3 жовтня.

За його словами, тільки у вересні нібито уклали контракт понад 50 тисяч осіб, а загалом від початку року на контракт і в добровольчі формування нібито прийшли понад 335 тисяч росіян.

"Особливо хочу відзначити Чеченську Республіку і особисто її главу Рамзана Ахматовича Кадирова. Загалом у республіці сформовано три мотострілецькі полки і три мотострілецькі батальйони", - сказав Шойгу.

Як повідомлялося, встановлено імена понад 33 тис російських військових, які загинули в Україні.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті