Рига надасть Україні ще €300 тисяч гуманітарної допомоги

Мерія Риги 14 червня ухвалила рішення щодо виділення Україні, для Чернігівської та Херсонської областей, фінансової допомоги 300 тис. євро. Про це повідомляє Посольство України в Латвії.

Зазначається, що 200 тис. євро з цієї суми планується спрямувати на ремонт шкільних укриттів та будівництво нових бомбосховищ в окремих районах Чернігівської області, а також закупівлю шкільних автобусів для місцевих громад.

100 тис. євро буде передано латвійському товариству «TEV» з метою закупівлі гуманітарної допомоги для мешканців Херсонській області постраждалих внаслідок підриву російськими збройними формуваннями дамби Каховської ГЕС.

Як повідомлялося напередодні, уряд Латвії прийняв рішення про надання Україні для ліквідації наслідків руйнування Каховської ГЕС гуманітарної допомоги на суму понад 453 тис. євро.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті