Росіяни уночі та зранку обстріляли чотири прикордонні громади Сумщини

Російські війська вночі та вранці 5 жовтня обстріляли чотири прикордонні громади Сумщини. Про це повідомила у Телеграм Сумська ОВА.

"Вночі та вранці росіяни здійснили 5 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 16 вибухів. Обстрілу зазнали Путивльська, Есманська, Шалигинська та Середино-Будська громади", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, Путивльську громаду ворог обстрілював із мінометів (1 вибух) та АГС (5 вибухів). В Есманській проведено мінометний обстріл (2 вибухи). У Шалигинській зафіксовано обстріл із АГС (5 вибухів). А по Середино-Будській росіяни скинули три міни. 

Нагадаємо, на Сумщині поліцейський врятував поранену внаслідок ворожого обстрілу жінку. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті