Путін їде в Мінськ, щоб втягнути Білорусь у війну проти Украйни - Наєв

Президент РФ Володимир Путін під час візиту Мінська 19 грудня буде обговорювати більш широке залучення збройних сил Білорусі до війни проти України. Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, слова якого публікує відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

"Нещодавно очільник кремля провів службову нараду з керівництвом збройних сил російської федерації, в ході якої, як він особисто зазначив, розглядав пропозиції військового командування на найближчі та середньострокові перспективи. Відразу після цього він анонсував зустріч з керівництвом республіки білорусь, яка відбудеться незабаром", - сказав він.

"На наш погляд, в ході цієї зустрічі будуть відпрацьовуватися питання подальшої агресії проти України та більш широкого залучення збройних сил республіки білорусь до операції проти України, зокрема, на нашу думку, і на суходолі", - підкреслив Наєв.

Як повідомлялося раніше, президент РФ Володимир Путін 19 грудня відвідає Мінськ, де проведе переговори з білоруським диктатором Олександром Лукашенко.

Статті

Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Всі статті