Путін, який клявся, що не нападе на Україну, назвав нісенітницею побоювання Заходу, що Росія нападе на країни ЄС

Те, що Росія може напасти на Захід - нісенітниця, яку роздмухують правлячі кола. Так Путін у бесіді з Лукашенком прокоментував численні заяви західних офіційних осіб про те, що допомагати Україні потрібно ще й тому, що, якщо йому вдасться розправитися з нею, він візьметься за її союзників на Заході.

"Заяви, що Росія може напасти на Захід - нісенітниця, яку роздмухують правлячі кола там, щоб виправдати витрати на Україну", - сказав він. 

Як повідомлялося раніше, Путін до і навіть після анексії Криму неодноразово заявляв, що РФ не нападатиме на Україну і не окуповуватиме нові території. 

18 лютого 2022 року, тобто за 4 дні до вторгнення в Україну, Путін на пресконференції все з тим же Лукашенком брехав, що військові навчання Росії та Білорусії мають оборонний характер і "нікому не загрожують". За його словами, на "вкидання" про можливий напад Росії на Україну він просто не звертає уваги.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті