Понад 70% американців вважають війну в Україні важливою для національних інтересів США

Через майже два роки після вторгнення РФ в Україну 74% американців вважають війну РФ проти України важливою для національних інтересів США, а 43% опитаних вважають її дуже важливою. Про це свідчать результати останнього опитування Центру Pew, - повідомляє "Голос Америки".

При цьому члени Демократичної партії та позапартійні американці, які більш прихильні до цієї партії частіше, ніж республіканці та прихильники республіканців, вважають російсько-українську війну важливою для національних інтересів США (81% проти 69%).

Коли мова заходить про важливість конфлікту для них особисто, демократи частіше, ніж республіканці, кажуть, що російсько-українська війна для них важлива (65% проти 56%)

При цьому американці старшого віку частіше, ніж американці молодшого віку, сприймають цей конфлікт як важливий як для національних інтересів США, так і для них особисто.

Як повідомлялося, у Байдена працюють над передачею Україні ракет ATACMS для ударів по окупантах у Криму.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті