Переселенців із дітьми з Донецької області запрошують до столичного "Культурного хабу"

Переселенців з дітьми з Донеччени запрошують до «Культурного хабу Донеччина» 2 та 3 березня на арт-терапію, кінопоказ і родинне свято. Про це повідомляє Донецька ОВА.

2 березня у просторі «Культурний хаб Донеччина» в місті Києві, створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації, пройдуть зустрічі для дітей і дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури». Буде проведено родинне свято «Brawl Stars» з переглядом мультфільму.

3 березня заплановані для відвідувачів хабу: арт-терапевтичний сеанс для дітей та для дорослих, які постраждали від бойових дій; абетка анімаційного малювання з Володимиром Ликовим; музичне заняття, дудл-арт з Денисом Дрейманом та кінопоказ сучасного фільму.

З задоволенням чекаємо вас в нашому «Культурному хабі Донеччина», реєстрація на Telegram-каналі за посиланням.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті