На Херсонщині після підриву ГЕС течія змила склади з БК і вимиває в море міни окупантів - Гуменюк

Унаслідок підриву Каховської ГЕС на лівому березі Дніпра змило склади зі зброєю окупантів. Про це 11 червня в ефірі національного телемарафону заявила голова пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

"У цій смузі від 5 до 15 кілометрів, яку затопило, були і їхні польові склади боєпостачання. Все це зараз рознесено по зоні затоплення і може становити небезпеку", - зазначила вона.

Також вона зазначила, що росіяни в цій зоні вибудовували кілька смуг оборони, які містили в собі і мінно-вибухові загородження. Зараз же ці міни також вимило водою - і вони також становлять сильну загрозу. Зокрема ці міни можуть опинитися в морі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі до берега прибило триповерховий будинок із Херсонської області.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті