На Херсонщині очікують евакуації ще майже 220 дітей

Від початку примусової евакуації, з 24 жовтня, з 23 населених пунктів Херсонщини евакуйовано вже 573 дитини з сім'ями. Наразі потрібно евакуювати ще майже 220 дітей. Про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

"Найбільша кількість дітей залишилась у населених пунктах Комишани та Приозерне, там більше 100 дітей знаходиться. З 23 населених пунктів приблизно в 10 ще є діти", - зазначив Толоконніков на брифінгу в Media Center Ukraine - Ukrinform.

За його словами, робота з евакуації дітей триває.

Нагадаємо, з Очеретиного у Донецькій області, яке входить до списку населених пунктів, де запроваджена обов'язкова евакуація неповнолітніх, вивезли всіх дітей.

Як повідомлялося, "Білі Янголи" евакуювали п'ятьох дітей з Торецької громади. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті