Мешканцям деокупованих сіл Луганської області під обстрілами привезли продукти, будматеріали й ліки, а також розгорнули Starlink

Луганські поліцейські доставили гуманітарну допомогу у звільнені населені пункти області 15 березня. Про це повідомила поліція Луганщини в Телеграм.

"Мешканці прифронтових населених пунктів Луганщини отримали черговий гуманітарний вантаж від Красноріченської територіальної громади, який щотижня доставляють поліцейські. Жителям Макіївки та Греківки поліцейські привезли хліб, будівельні та продуктові набори, а також ліки. У Макіївці ще й розгорнули супутниковий зв’язок Starlink, аби люди змогли зателефонувати рідним", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що в Невському під звуки артилерійської канонади слідчі провели огляд місць обстрілів, оглянули зруйновані, постраждалі будинки і територію та задокументували воєнні злочини росіян.

Враховуючи постійні обстріли з боку армії РФ та наднебезпечну ситуацію для цивільного населення, правоохоронці знов закликали громадян евакуйовуватися та врятувати своє життя.

Раніше повідомлялось, що двом жителям деокупованого Невського Луганської області допомогли відновити документи, а заступник начальника Красноріченської СВА Луганської області Віктор Зозуля, який проживає в Невському, отримав парламентську нагороду.

Раніше також у Луганській ОВА пояснили, чому фермер з деокупованого Невського поки не зможе отримати компенсацію за знищену худобу.

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті