Мер Одеси Труханов розповів, що думає про росіян після серії ракетних ударів

Мер Одеси Геннадій Труханов звернувся до росіян після чергового ракетного удару по місту. Своє відеозвернення Труханов оприлюднив у Телеграм.

"Декілька слів російською, спеціально для росіян. Якби ви знали, як вас ненавидить Одеса. Не тільки ненавидить, а й зневажає. Ви боретеся з маленькими дітьми, православними храмами. Та що казати - ваші ракети летять навіть у цвинтарі", - сказав мер.

Він також наголосив, що за цю війну росіян називали по-різному: рашисти, орки, мразі, гниди. 

"Але це ще лагідно. Ви просто істоти без роду та племені, моралі та цінностей. І без майбутнього. Ви дуже погано знаєте нас, одеситів. Ви нас не зламаєте, а лише розлютите ще більше. Сила наших захисників, помножена на біль і агресію звичайних людей, стане для вас вироком", - заявив Труханов.

Нагадаємо, у Міноборони заявили, що РФ спеціально била по Одесі "неточними" ракетами. 

Як повідомлялося, внаслідок російської атаки на Одесу вночі 23 липня, окрім одного загиблого, постраждали 22 людини, з них троє дітей, які  отримали лікування в медзакладах міста.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті