Рашистський обстріл Одеси: 22 постраждалих, 40 пошкоджених будівель, у тому числі 5 дитячих садків

Внаслідок російської атаки на Одесу вночі 23 липня, окрім одного загиблого, постраждали 22 людини, з них троє дітей, які  отримали лікування в медзакладах міста. Про це повідомила Одеська міськрада.

"Більшість травм пов'язані з ураженням уламками скла. Одному пацієнту лікарі дістали з тіла шматок металу. Вся медична допомога та ліки надані в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, шо наразі на стаціонарному лікуванні залишаються сім постраждалих внаслідок російської агресії, у тому числі хлопець 2006 року народження у важкому стані з проникаючим пораненням грудної клітки. Інші пацієнти продовжують лікування амбулаторно.

Крім цього, повідомляється, що пошкоджено понад 40 будівель, у тому числі п’ять дитсадків. 

"Більше 40 будівель понівечено в Одесі в результаті нічного обстрілу. На всіх локаціях працюють комунальні служби", - зазначено у повідомленні.

Також у ЗМІ директорка міського департамента освіти і науки Олена Буйневич розповіла, що ушкодження унаслідок обстрілів рашистів зазнали п'ять дитячих садочків, чотири школи та два позашкільні навчальні заклади.

Як повідомлялося, російські окупанти внаслідок ракетного удару в ніч на 23 липня пошкодили в Одесі 25 пам’яток архітектури. 

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті