Латвія визнала росію державою-спонсором тероризму

Сейм Латвії визнав росію державою-спонсором тероризму. Про це 11 серпня повідомляє BB.lv.

Латвійські депутати визнали російське насильство щодо мирного населення України та низки інших країн. Також у заяві парламентарів міститься заклик до держав Євросоюзу негайно обмежити видачу в'їзних віз громадянам Росії та Білорусі.

Також Латвія закликала збільшити військову, фінансову, гуманітарну та дипломатичну підтримку України. Латвійські дипломати заявили, що вони підтримують ініціативи щодо засудження військових дій росії та притягнення винних до відповідальності.

Зрештою, у Латвії закликають запровадити рівноцінні санкції проти Білорусі як прихильника військової агресії росії.

Нагадаємо, що наприкінці липня з'явилася інформація, що у Конгресі США хочуть "обійти опір Блінкена" і визнати РФ спонсором тероризму.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті