Кількість травмованих на виставці боєприпасів у Чернігові зросла до 15, з них вісім – діти

Кількість потерпілих, які звернулися по медичну допомогу після вибухів на виставці боєприпасів у Чернігові, зросла до 15 людей - серед них восьмеро дітей та семеро дорослих. Про це в ефірі єдиного телемарафону розповів голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус 4 вересня.

Так, станом на середину дня 4 вересня у лікарні перебували двоє дітей та двоє дорослих.

"Державне бюро розслідувань уже розслідує цей інцидент, зокрема, опитує свідків і залучає всі можливі носії інформації. Слідство має з'ясувати, як на мирному заході з'явилися військові та чому в них була бойова зброя. Ці питання перебувають не лише на його контролі, але й на контролі вищого керівництва країни", - сказав Чаус.

Очільник області пояснив, що цей захід у Чернігові захотіла організувати громадська організація: це нібито мав бути мирний дитячий захід з ігровими активностями.

"Жодного повідомлення про те, що там буде якась виставка військового озброєння чи військові, не було", — стверджує Чаус.

Нагадаємо, вдень 3 вересня у Чернігові на виставці боєприпасів здетонував гранатомет, постраждали діти.

Як повідомлялось раніше, президент України Володимир Зеленський відреагував на вибух, що стався на виставці боєприпасів у Чернігові, і заявив, що всі винні мають бути притягнуті до відповідальності.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті