Харків, Запоріжжя та Обухівка на Дніпропетровщині зазнали ракетних ударів, є загиблі серед цивільних

Цивільні об'єкти Харкова, Запоріжжя та Обухівки Дніпропетровської області зазнали ракетних ударів протягом минулої доби. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 18:00 18 жовтня. 

"З початком доби кремлівські терористичні війська завдали чергових ракетних ударів по цивільних об’єктах у містах Харків, Запоріжжя та населеного пункту Обухівка Дніпропетровської області", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення. 

Крім того, руйнувань та пошкоджень зазнали житловий п’ятиповерховий будинок, церква, понад 20 приватних будинків та інша цивільна інфраструктура.

Раніше повідомлялось, що кількість людей, які загинули внаслідок нічної терористичної атаки росіян по Запоріжжю, збільшилася до п'яти осіб.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті