До руху "Жовта Стрічка" приєднались ще 30 активістів з Луганська: готують акції спротиву й нагадують окупантам, що це – українська земля

До протесаного руху "Жовта Стрічка" в окупованому Луганську приєднались ще 30 активістів, наразі готуються акції спротиву окупантам. Про це повідомили в Телеграм-каналі "Жовтої Стрічки" 10 червня.

"Активісти руху "Жовта Стрічка" нагадали окупантам, що Луганськ – це Україна! – сказано в повідомленні. – Зараз ми проводимо активну кампанію із залучення нових активістів, особливо в тимчасово окупованому Луганську. Ви можете бачити фотографії нових постерів, лише за останній тиждень тільки з Луганську до нас доєдналось 30 нових активістів".

Підкреслюється, що все це означає, що в Луганську будуть нові акції спротиву.

"Ми переконані в тому, що 2023 рік – стане роком коли ми піднімемо український прапор в Луганську і знову зберемось на стадіоні "Авангард" на матч футбольного клубу "Зоря", – сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що "Жовта Стрічка" оголосила в окупації безстрокову акцію: "Рашисти хочуть святкувати день росії, а ми будемо палити їхні прапори та символи".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті