Мешканець Харкова отримав підозру від правоохоронців за те, що порізав голову безпритульному собаці

Повідомлено про підозру харківʼянину, який порізав голову безпритульному собаці. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура в Телеграм 29 квітня.

"За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 46-річному чоловіку в жорстокому поводженні з безпритульним собакою, вчиненому умисно, з хуліганських мотивів, з особливою жорстокістю активним способом, що призвело до тілесних ушкоджень та каліцтва тварини (ч. 3 ст. 299 КК України)", - сказано в повідомленні.

За даними слідства, вдень 26 квітня 2024 року біля аптеки по вул. Китаєнка у Харкові підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, завдав ножове поранення в голову безпритульному собаці. Тварина почала стікати кров’ю та скулити, а харківʼянин залишив місце злочину.

Правоохоронці встановили чоловіка та повідомили йому про підозру. Зловмисник пояснив свої дії тим, що безпритульний пес заважав, бо постійно гавкав на його собаку. 

Раніше повідомлялось, що в цирку Запоріжжя під час вистави ведмідь напав на дресирувальника.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті