Влада «ДНР» вкотре намагається переконати народ, що підвищення цін на проїзд в автобусах «є демократичним»

Влада «ДНР» вкотре намагається переконати народ, що підвищення цін на проїзд в автобусах «є демократичним». Про це, зокрема, йдеться в заяві місцевого «міністра транспорту» Артема Бафанова.

Він порівняв тарифи на міські перевезення з регіонами РФ і дійшов висновку, що на окупованій частині Донецької області після підвищення вийде не дорожче, а вельми «демократично».  

За його словами, «ці 30 рублів виникли не спонтанно, а для того, щоб поліпшити ситуацію перевізників, а просто підтримати їх, щоб вони “не впали” і не пішли з тих маршрутів, на яких вони зараз працюють.

Він повідомив, що близько 40% автобусів із різних причин щодня не виїжджає на маршрути. 

Як повідомлялося раніше, з 1 травня влада «ДНР» ухвалила рішення підвищити вартість проїзду в міських автобусах до 30 рублів. Жителі окупованої частини Донецької області негативно сприйняли інформацію про нові тарифи. Ватажок «ДНР» Денис Пушили вже кілька разів наказував своїм підлеглим пояснити народу «правильність» і «безальтернативність» цього рішення.

 

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті