Безпека у Чорному морі, ППО, фронт, боєприпаси: Зеленський провів важливу ставку

Президент України Володимир Зеленський провів ставку, на якій розглянули питання безпеки у Чорноморському регіоні. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі 31 жовтня.

"У Міжнародний день Чорного моря – про безпеку саме в цьому регіоні. Безперешкодна робота "зернового коридору". Боротьба з діями ворога, які ставлять під загрозу мирне судноплавство. Зниження спроможностей ворожого флоту. Доповіді командувача ВМС ЗСУ Неїжпапи, начальника ГУР МО Буданова, голови СБУ Малюка", - зазначив Зеленський.

Також на ставці оговорили безпеку Одеської області та посилення ППО у регіоні.

"Безпека Одещини: захист людей, енергетичних об’єктів, портової інфраструктури. Посилення регіональної системи ППО. Так само посилення протиповітряної оборони та захист об’єктів критичної інфраструктури в прикордонних та прифронтових регіонах", - повідомив президент.

Також Зеленський заслухав доповіді щодо ситуації на фронті.

"Куп’янськ, Авдіївка, Херсон. Доповіді головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Гнатова, Москальова, Содоля", - зазначив президент.

На ставці Зеленський заслухав також доповіді міністра оборони України Умєрова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Камишіна щодо нарощування вітчизняного виробництва артсистем та артснарядів натівського стандарту та графіків постачання від партнерів.

Як повідомлялось раніше, Зеленський заявив, що в Росії втрачається контроль над подіями.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті