ЗСУ відбили 36 атак на Донбасі та знищили склад боєприпасів окупантів

Українські військові за добу відбили 36 ворожих атак на п'яти напрямках на Донбасі та знищили склад із боєприпасами російських окупантів. Про це 8 липня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

Так, на Куп’янському напрямку противник намагався наступати в районах Новоселівського і Стельмахівки Луганської області. Наші воїни стійко тримали оборону та відбили усі атаки ворога.

"На Лиманському напрямку росіяни вели штурмові дії та намагалися витіснити наші війська із займаних позицій в районі північно-західніше Берестового Луганської області, успіху не мали", - повідомили військові.

Під щільним вогнем авіації та артилерії противника перебували ЗСУ на Бахмутському напрямку, де протягом доби успішно відбили усі ворожі атаки в районі населеного пункту Берхівка.

Також на Авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації здійснив безуспішні наступальні дії в районах Новокалинового, Авдіївки та Невельського, а на Мар’їнському напрямку під вогнем артилерії наші захисники відбили усі атаки в районі міста Мар’їнка.

Крім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два пункти управління, склад боєприпасів, вісім артилерійських засобів на вогневих позиціях, два засоби протиповітряної оборони та дві станції радіоелектронної боротьби противника.

Як повідомлялося, авіація Сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу окупантів.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті