ЗСУ готуються до контрнаступу: б'ють по тилах ворога на Луганщині й проводять розвідку на Сватівському напрямку – ISW

ЗСУ, готуючись до контрнаступу, б'ють по тилах ворога в Луганській області Луганщині й продовжують розвідувальну діяльність вздовж лінії Сватове-Куп'янськ. Про це повідомив Інститут вивчення війни (ISW) у своїй оцінці від 14 квітня.

"Російські джерела стверджують, що українські сили продовжують завдавати ударів по тилах у Луганській області. …Ввечері 13 квітня українські сили обстріляли Рубіжне (6 км на схід від Кремінної) і Троїцьке (53 км на північний схід від Куп'янська) 14 ракетами HIMARS, – сказано в повідомленні. – Російський milblogger (блогер, який висвітлює війну. – "ОстроВ") заявив, що українські сили завдають ударів по російських військових об'єктах у тилу в рамках підготовки до контрнаступальних операцій у цьому районі, і припустив, що українські сили посилять диверсійну діяльність у тилу Луганської області".

Крім того, з посиланням на російські джерела аналітики ISW пишуть, що 14 квітня українські сили продовжували розвідувальну діяльність уздовж лінії Куп'янськ-Сватове.

Раніше повідомлялось, що в окупованому Рубіжному на Луганщині ракетами знищено пункт управління ворога.

Раніше також повідомлялось про прильоти в Троїцькому: місцеві кажуть про значні втрати рашистів у живій силі й техніці.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті