Зрадник Ходаковський нарахував десять тисяч потенційних терористів, які приїхали в РФ із республік Кавказу і Середньої Азії

До десяти тисяч мігрантів з республік Середньої Азії та Кавказу, які приїхали в Росію, можуть становити терористичну загрозу. Про це написав колишній офіцер СБУ Олександр Ходаковський, який нині обіймає командирську посаду в Росгвардіі, у себе в Телеграм.

Коментуючи резонансну справу теракту в "Крокусі", він вирішив підрахувати кількість потенційних терористів із числа мігрантів.

"Зрозуміло, що в основному ми маємо справу з нормальними людьми, не схильними до насильства. Нехай тварюк буде всього один на тисячу, - припустиме співвідношення?", - міркує зрадник. 

"Але на десять тисяч - це десять тварюк, на сто тисяч - сто, на мільйон - тисяча, а на десять мільйонів - десять тисяч..... У нас, наскільки я розумію, десять мільйонів уже є гостей із "сонячного Діліжана"?  Значить, якщо слідувати моїм викладкам, є і десять тисяч. Десять тисяч!!!! - Дивізія", - жахається він власним розрахункам.

Раніше Олександр Ходаковський визнав на окупованому Донбасі напруженість у міжнаціональних відносинах. "У нас на Донбасі теж стало багато етнічного фактора. Він поводиться зухвало... Можуть вдарити", - заявив він.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті