Зеленський заявив, що весна має дати відчуття, що "Україна рухається до перемоги"

Україна має провести весну так, щоб справді відчувався рух країни до перемоги. Про це 15 лютого у вечірньому відеозверненні заявив Володимир Зеленський.

"Ми маємо зробити весну такою, щоб справді відчувалося, що Україна рухається до перемоги. Це стосується підготовки наших Сил оборони, постачання зброї для нашої держави та нашої стратегічної ініціативи у війні. Будь-які спроби росії перехопити ініціативу треба зламати. І я впевнений, що ми це зробимо", - заявив глава держави.

За словами Зеленського, росіяни вже зазнають тяжких втрат в Україні. Все це веде до того, що "по всій росії скоро буде складно знайти, наприклад, "морпіха".

"І наше завдання – зробити так, щоби все менше знаходилося там і бажання утримувати в окупації українські території. Звільнення нашої землі – це мета, над реалізацією якої працюємо щодня", - додав президент.

Також глава держави зазначив, що цей день він провів у нарадах та переговорах щодо оборонних та економічних питань. Причому всі рішення цих зустрічей приймалися з прицілом на весну.

Нагадаємо, що за підсумками "Рамштайну" Зеленський повідомив про додаткові постачання ППО, танків, артилерії та снарядів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті