Збірна України мінімально обіграла Мальту у відборі на Євро-2024

Збірна України з футболу мінімально обіграла Мальту в матчі кваліфікації на чемпіонат Європи-2024. Номінально домашній матч синьо-жовті провели 19 червня у словацькій Трнаві.

У першому таймі підопічні Сергія Реброва частіше створювали моменти біля воріт суперника, проте загалом небезпечних ситуацій було небагато. Відзначити варто удар Ваната на перших хвилинах і гол Циганкова в компенсований час, який скасували через "поза грою" в того ж Ваната.

У другому таймі наша збірна могла відкрити рахунок уже на 52-й хвилині. Однак свій удар із пенальті не реалізував капітан Андрій Ярмоленко. Натомість саме він на 72-й хвилині заробив на собі другий пенальті. Який цього разу реалізував Віктор Циганков.

Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу синьо-жовтих. Після перемог на Північною Македонією та Мальтою наша команда посідає друге місце, зігравши на матч більше, ніж Італія.

Нагадаємо, що на початку червня новим головним тренером збірної України став Сергій Ребров.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті