За слова "Слава Україні" у окупованому Мелітополі садять «на підвал» або штрафують на 30 тисяч

В окупованому Мелітополі понад 500 цивільних наразі перебувають у катівнях рашистів. Про це заявив мэр Мелитополя Иван Федоров в Telegram 26 березня.

"Понад 500 цивільних мелітопольців наразі перебувають у катівнях рашистів. Тисячі інших жителів живуть як у в’язниці", - розповів Федоров, обговорюючи посилення російськими загарбниками терору по відношенню до мирного населення в окупації у ефірі телемарофону.

Він зазначив, що після кожного вибуху окупанти посилюють фільтраційні заходи, влаштовують судилища: за слова «Слава Україні» та будь-яке інше висловлення проукраїнської позиції штрафують на 30 тисяч або садять «на підвал».

Федоров також нагадав, що "рашисти знімають з полоненими ролики про «зізнання у диверсії» для росЗМІ, завозять на тимчасово окуповані території Запорізької області нові партії військових і чергові каральні органи рфії, зачиняють людей вдома, щоб вони не бачили пересування російської військової техніки".

"Проте навіть після року окупації спротив не спинити. Жителі вірять у Збройні Сили України, які роблять все можливе, щоб звільнити і українську землю, і наших людей від ворожої орди", - акцентував мер Мелітополя.

Статті

Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Всі статті