За підозрою у вбивстві в районі окупованого Старобільська розшукують трьох контрактників із Башкортостану РФ

Трьох військових із Республіки Башкортостан РФ розшукують російські окупанти в прикордонних з окупованою Луганщиною областях росії - їх підозрюють у вбивстві, скоєному в районі Старобільська. Про це пишуть росЗМІ 23 серпня.

"Поліція шукає 33-річного Ілнара Н., 29-річного Салавата Р. і 25-річного Айдара А. Їх підозрюють у вбивстві неподалік від міста Старобільськ. Відразу після цього чоловіки втекли", - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що Ілнар, Салават і Айдар служили на одній артилерійській батареї і потрапили на війну за контрактом, укладеним на півроку ще у квітні. Де вони переховуються, незрозуміло - орієнтування на чоловіків розіслали в кількох областях (зокрема Бєлгородській, Воронезькій і Ростовській).

Раніше повідомлялося, що окупантів, знайдених убитими в Старобільському районі, застрелили свої ж, напившись у центрі села Половинкине.

Раніше також повідомлялося, що в окупованому Старобільському районі знайшли тіла вбитих окупантів - на футбольному полі та на заправці.

Крім того, "ОстроВ" писав, що в окупованому Старобільську під мостом зі слідами насильницької смерті знайшли тіло 16-річної дівчини, яка зникла на початку липня.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті