"Втрати вже суттєві". Політтехнолог Кремля Марков заявив, що Чорноморський флот РФ скоро перебазують у Новоросійськ

Російський політик та близький до Кремля політтехнолог Сергій Марков заявив, що Чорноморський флот РФ незабаром буде змушений перебазуватися із Севастополя до Новоросійська та Феодосії через загрозу ураження новітніми типами зброї, яку мають ЗСУ. Про це Марков написав у Телеграм 5 жовтня. 

"Кораблі Чорноморського флоту, мабуть, будуть змушені перебазуватися з Севастополя до Феодосії та Новоросійська. Причина - занадто велика загроза з боку новітніх типів зброї, таких як британські Шторм Шейдоу, які все більш активно застосовуються Британією руками ЗСУ проти Чорноморського флоту Росії. Втрати вже суттєві. А хорошого захисту поки ще не знайшли. А вдарити по Британії поки побоюються. Легше відвести кораблі в Новоросійськ", - написав Марков. 

Нагадаємо, у Силах оборони півдня заявили, що поразка штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі - не єдина мета ЗСУ, і таких "сюрпризів" для окупантів у майбутньому буде більше.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті