Військовий суд у РФ заочно засудив екс-нардепа України до 11 років колонії

У росії 2-й Західний окружний військовий суд заочно засудив колишнього депутата Верховної Ради Володимира Парасюка до 11 років колонії у справі про напад на консульство РФ у Львові 2016 року. Про це повідомляє Телеграм-канал "Настоящее время" з посиланням на генпрокуратуру РФ.

За версією слідства, у березні 2016 року Парасюк і "невстановлені особи" під час мітингу на підтримку Надії Савченко "здійснили напад на генконсульство Російської Федерації у Львові, закидавши будівлю піротехнічними виробами та іншими предметами".

Слідство стверджує, що під час цих подій Парасюк "незаконно проник на територію консульства, де зірвав із флагштока державний прапор Російської Федерації, вийшов із ним за межі російської закордонної установи, публічно кинув на землю і за участю невстановлених осіб розтоптав його ногами і спалив".

Володимир Парасюк - учасник бойових дій, був у російському полоні. Йому вдалося залишитися невпізнаним, разом з іншими українськими військовими його обміняли на групу російських військових.  

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті