У російському Новосибірську викрадених в Україні дітей мають намір передати до "прийомних родин"

У російському Новосибірську викрадених в Україні дітей мають намір передати до "прийомних родин". Про це пишуть регіональні ЗМІ.

Зазначається, що дітей вивезено з території окупованого Донбасу. На якій підставі стверджується, що це сироти не уточнюється. Повідомляється, що всі вони з багатодітних сімей. Тому "прийомні батьки" мають взяти під опіку 4-5 дітей різного віку.

Точна кількість викрадених українських дітей не називається. Проте за словами мера Новосибірська Анатолія Локтя, може йтися про 40-50 сиріт, для яких підбирають близько 10 "замінних сімей".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті