В окупованому Донецьку "тварини зі зброєю" підірвали гранату у ресторані (ВІДЕО)

В окупованому Донецьку російські "захисники" кавказької національності висадили в повітря гранату в ресторані "Парадіз". Про НП повідомляють у місцевому сегменті соцмереж 2 листопада.

Очевидиця події описує трагічний інцидент у донецькому ресторані та обурюється, що "приїжджі з довгими бородами" ходять скрізь з автоматами та гранатами, пропонуючи заборонити російським військовим бути зі зброєю у місті.

"Я не знаю, як описати, що у нас зараз у Донецьку відбувається. Я хочу, вимагаю звернути увагу нашого голови, на особистості приїжджих з довгими бородами, які ходять скрізь з автоматами та гранатами. Першого листопада просто хотіла відзначити свято в ресторані. Що після цього сталося, описати неможливо словами: Захисники кавказької національності, напилися і почали приставати до всіх присутніх, не зупиняло їх і те, що дівчата в залі були з чоловіками. Коли допитували директора, він сказав, що це не перший випадок на Парадізі і Шеш Беше, люди, що діється, коли думаєш, як від снарядів уберегтися, повинні боятися ще й таких тварин зі зброєю. Я днями обурилася в Манні, навіщо вони заходять з автоматами, звідки я знаю, що у них в голові. Мені відповіли, що їм можна. Пам'ятаю, Захарченко заборонив, чому зараз не можна цього зробити", - дивується донеччанка.

 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті