Уночі в Севастополі окупанти відбивали атаку українських дронів

Вибухи, які чули жителі в Севастополі вночі 30 жовтня, були стріляниною по українських морських дронах. Про це повідомляє Бі-бі-сі з посиланням на міноборони РФ.

За заявою російського міністерства, приблизно о четвертій годині ночі "в акваторії Чорного моря" було виявлено два українські безекіпажні катери.

"По району виявлення безекіпажних катерів завдано вогневої поразки", - свідчить прес-реліз міністерства.

Уночі севастопольські джерела повідомили, що в місті чути вибухи. Глава окупаційної влади Михайло Развожаєв написав у телеграмі, що, за попередніми даними, кораблі Чорноморського флоту ведуть вогонь по безпілотниках. Развожаєв написав "над акваторією", тобто, мабуть, мав на увазі саме літальні апарати, а не морські дрони.

Як повідомлялося, у Севастополі підірвався протимінний корабель.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті