У ВМС пояснили наслідки знищення вузла зв'язку окупантів у Севастополі

У Севастополі міг бути знищений вузол зв'язку Чорноморського флоту окупантів як важливий елемент для керування військами. Про це заявив речник Військово-морських сил України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону 24 березня.

"Будь-які втрати, особливо такі чуттєві, як зв'язок, завжди впливають на можливість управляти військами. В будь-якій війні це є одним з основних факторів, який може сприяти позитивному результату бойової діяльності. Якщо у вас є багато підрозділів, то перемоги вам не побачити, якщо ви не можете ними керувати", - пояснив Плетенчук.

Речник наголосив, що зв'язок - це один з основних елементів забезпечення військ.

Як повідомлялося, щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow прилетіли увечері 23 березня у головний вузол зв'язку Чорноморського флоту росії. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті