"У полі здетонував безпілотник". Окупаційний "губернатор" Севастополя пояснив жителям, чому в центрі міста повилітали шибки

Окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв у своєму Телеграм-каналі пояснив жителям, чому в центрі міста ввечері 24 жовтня повилітали шибки.  

"З приводу "вибухів" і "ракет" у Севастополі. За інформацією від військових - це були штатні заходи в акваторії, зокрема з використанням реактивних бомбометів. У районі Кара-Коби засобами РЕБ був посаджений безпілотник, який здетонував на землі, в полі. Жодних руйнувань інфраструктури немає", - заявив "губернатор". 

Він нагадав, що "в разі повітряної тривоги інформація йде в трьох джерелах": через систему оповіщення, по ТБ/радіо і в його ТГ-каналі.

"Деякі канали вирішили, що вони можуть самі давати сигнал повітряної тривоги. З ними будуть розбиратися, за розпалювання паніки є стаття і відповідальність", - пригрозив Развожаєв.

При цьому він чомусь не пояснив, чому в його ТГ-каналі сигналу повітряної тривоги перед вибухами не було. 

Як повідомлялося, жителі окупованого Севастополя в ТГ-каналах писали про два потужні вибухи ввечері 24 жовтня. При цьому наводилися подробиці: у будинках тремтіли стіни, а в центрі міста в деяких будинках вилетіло скло.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті