У невизнаній ПМР проходить "з'їзд депутатів усіх рівнів". Вкидається інформація про те, що Придністров'я попроситься до складу РФ

У невизнаній "Придністровській молдавській республіці" проходить "з'їзд депутатів усіх рівнів". Про це пишуть молдавські та російські ЗМІ.

В інформаційному полі активно поширюється інформація, що "депутати всіх рівнів" мають намір звернутися по допомогу до Росії.

Нібито в проєкті резолюції "з'їзду" пропонується "ухвалити звернення на адресу Ради Федерації та Державної думи РФ із проханням про реалізацію заходів із захисту Придністров'я в умовах посилення тиску Молдови з урахуванням факту постійного проживання на території Придністровської Молдавської Республіки більше ніж 220 тис. громадян Росії та унікального позитивного досвіду російського миротворчості на Дністрі, а також статусу гаранта й посередника в переговорному процесі".

Журналісти і політологи по-різному трактують фразу про "реалізацію заходів щодо захисту Придністров'я". Найімовірніше, мова про прохання прийняття ПМР до складу РФ не йдеться.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті