У Донецьку зник "доброволець і воєнкор" із США із позивним "Техас"

В окупованому Донецьку зник "добровольець і воєнкор" із США Бентлі Рассел Боннер (відоміший як «Техас»). Про це пишуть пропагандистські ЗМІ, посилаючись на "главк МВС з ДНР" 12 квітня.

"Відділом поліції №8 з обслуговування території Петрівського району Донецька розшукується Бентлі Рассел Боннер, 1960 року народження, який 8 квітня 2024 року пішов у невідомому напрямку і досі його місцезнаходження невідоме", - йдеться у повідомленні.

У "главці МВС" додали, що "він був одягнений у чорну футболку, штани камуфляжного забарвлення "мох", камуфляжні черевики, при собі мав сумку зеленого кольору. З особливих прикмет — у нього на плечі татуювання у вигляді стріли".

Пропагандисти пишуть, що "американець Рассел Бентлі відомий у Донбасі під позивним "Техас". У 2014 році він залишив свою країну і став на захист республіки, також він висвітлює обстановку на фронті".

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті