У Чорному морі перебувають чотири бойові кораблі РФ, у тому числі носій "Калібрів"

Флот РФ тримає на бойовому чергуванні в Чорному морі 4 бойових кораблі, серед них - 1 носій "Калібрів". Про це у Телеграм повідомляють Військово-морські сили ЗСУ вранці 17 січня.

"У Чорному морі 4 ворожі кораблі, серед яких 1 носій крилатих ракет "калібр", загальний залп до 8 ракет; в Азовському морі 1 ворожий корабель; у Середземному морі 1 ворожий корабель", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за добу, в інтересах РФ, прохід Керченською протокою здійснили: до Азовського моря - 1 судно; до Чорного моря - 1 судно, з них 1 продовжило рух у напрямку протоки Босфор.

"РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS).", - зазначили у ВМС ЗСУ.. 

Нагадаємо, 13 січня окупанти не змогли використати ракетоносії через шторм під час ранкової атаки. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті