США не ведуть переговорів про врегулювання конфлікту в Україні без участі України - Держдеп

США не ведуть переговори про врегулювання конфлікту в Україні та про майбутнє цієї країни. Про це заявив представник Держдепартаменту Метью Міллер, - повідомляє "Голос Америки".

"Україна не обговорюється без участі України", - сказав Міллер.

"Якщо ви маєте на увазі остаточне врегулювання конфлікту, то ми чітко дали зрозуміти, що не ухвалюватимемо жодних рішень і не перебуваємо в положенні, коли ми можемо ухвалювати рішення без участі України", - продовжив Міллер.

"Звичайно ж, ми будемо говорити про Україну - про війну в Україні. Ми будемо говорити про те, як найкраще захистити Україну, - зазначив він. - Ми завжди робимо це з партнерами".

Міллер сказав, що держсекретар Ентоні Блінкен неодноразово говорив про те, що він постійно проводить зустрічі із зарубіжними колегами в пошуках можливостей для інших країн допомогти Україні.

"Ми, безумовно, будемо це робити", - сказав Міллер.

Як повідомлялося, "Обговорили війну РФ проти України, Газу, Тайвань": Байден підсумував зустріч із Сі Цзіньпіном.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті