ЗСУ зупинили активне просування окупантів територією Харківщини - Синєгубов

Українські війська зупинили активне просування російських окупантів територією Харківської області, однак поки не вдалося стабілізували лінію фронту.  Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефіоі телемаратону "Єдині новини" 16 травня.

За його словами, ворог так само намагається досягти успіху, просунувшись у бік Липців, та не полишає надії захопити Вовчанськ. Нині у населеному пункті тривають бойові дії в міській забудові. 

"На деяких напрямках нашим військовим вдалося повернути собі більш вигідне положення, і вони завдають ураження живій силі, військовій техніці та озброєнню ворога у досить великих кількостях", — зазначив Синєгубов.

Голова ОВА додав, що РФ вимушена підтягувати резерви, щоби її наступальний потенціал у регіоні не стих.

Нагадаємо, у Генштабі назвали найактивніші напрямки фронту станом на зараз. 

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті