Російські пропагандисти везуть до Білорусі "установку НIMARS" із фанери, щоб показово "знищити" (ФОТО)

Російські пропагандисти везуть на військовий полігон у Білорусі фанерний макет американської системи НIMARS, щоб там показово "знищити". Про це повідомив російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров у своєму телеграм-каналі.

Невзоров опублікував копію листа російської пропагандистської агенції "Россия Сегодня" міністру оборони Білорусі В. Хреніну з проханням сприяти в "постановочной съемке" нібито знищення американської системи НIMARS.

"Как неаккуратненько! Такие договорчики следует секретить тщательнее, чем чертежи мостов и потери. А то стада телезрителей россии начнут догадываться, что 99% «побед» путинской армии в Украине - грубые постановочные фейки, снятые на фанерных макетах", - іронічно прокоментував Невзоров.

Як повідомлялося, американський генерал Міллі заявив, що росії поки що не вдалося знищити жодну установку HIMARS на території України.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті